Bruiloftfeest op golfresort: een hole-in-one | Purmerend

Tussen de golvende groene greens van BurgGolf Club De Purmer mochten wij op 22-06-18  in Hampshire Golfhotel Waterland ons beste muzikale beentje voorzetten. Bruidspaar Ben & Anouscha hadden hier een zaal gereserveerd voor hun trouwfeest. Onze instrumenten, PA-set en verlichting naar de eerste verdieping brengen ging in stijl met goudkleurige bagagekarren. De feestruimte was sfeervol versierd, de soundcheck liep zoals altijd gesmeerd. Het feest kon beginnen!

In de eerste set speelden we een speciaal voor het pasgetrouwde stel ingestudeerd nummer van Ed Sheeran, waarop zij een extra bijzonder moment beleefden te midden van hun familie en vrienden. Wie ons als bruiloftband boekt (in Noord-Holland of daarbuiten), kan namelijk een verzoeknummer laten instuderen. Deze feestavond probeerden we enkele nieuwe nummers uit. Ons repertoire wordt geregeld uitgebreid en is altijd gevarieerd: een lekkere mix van muziek uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. Door de vaart erin te houden en goed te letten op waar de aanwezigen op reageren, spelen we nummers die elk feest op gang brengen en houden.

Dansen & swingen

De avond vloog voorbij. Er werd lekker gedanst, we lieten de mensen zogezegd flink swingen (zoals dat hoort op een golfclub ;-)). Velen waren ver na middernacht daarom ook wel toe aan de laatste hartige versnapering die nog werd geserveerd. Wij ook, want we hadden weer 110% gegeven, vanzelfsprekend. De complimenten die we van gasten en Ben & Anouscha kregen (zie ook hun review) waren voor ons de kers op de avond. Of de vrolijke vlag op de green. Topfeest!

Trouwfeest Purmerend 2018 Bruiloftband The Hits - Noord-Holland

Mooie review van dit bruidspaar:

“Super geslaagd trouwfeest gehad! Jullie muziek was helemaal top. Bedankt!

– Bruidspaar Ben & Anouscha schreef deze review (incl. 5 sterren ★★★★★) op onze Facebook-pagina (juni 2018).

Toffe bruiloftband in Noord-Holland nodig?

Neem dan eens vrijblijvend contact op met Coverband The Hits, de sympathieke en ervaren Noord-Hollandse Hitmachine. Ook te boeken voor regio Purmerend, Zaanstad/ Zaandam, Amsterdam, Volendam, Haarlem, De Wormer etc.

  • Als je onze vele positieve referenties hier op de site leest, en hoort welke welke scherpe all-in prijs wij hanteren, kunnen wij zomaar jouw beste schot in de roos zijn!
  • We geven zoals altijd 110% en spelen een gevarieerde draaikolk aan hits, vol karakter, perfect uitversterkt en met veel enthousiasme.
  • #WeLoveToPlayForYou » Lees de artikelen hieronder over andere optredens