Tag Archief van: band voor verjaardag

Als veelzijdige coverband uit Noord-Holland kun je ons voor veel events boeken. Bijvoorbeeld toffe verjaardagsfeesten. Wat is er nou leuker dan samen het leven te vieren? Stefan en Marjolaine zijn al enkele jaren gelukkig getrouwd. Toen ze ook beiden rond dezelfde periode 40 zouden worden, wisten zij het zeker: er moest een mooi gezamenlijk verjaardagsfeest komen, mét familie, vrienden én livemuziek! Coverband The Hits werd geboekt om in het Noord-Hollandse Oudkarspel drie uur lang de lekkerste hits te laten horen. Gezellig dat het werd!

Lees meer

Het leven verdient het om geregeld gevierd te worden. Bart en Diana weten dat als geen ander, en dus wilden zijn hun 12,5 jarig huwelijk niet zomaar laten voorbijgaan. Voor hun jubileumfeest werd ruim op tijd Coverband The Hits geboekt. Met hen en hun familie en vrienden maakten we er begin december in Langedijk op een feestelijke locatie een gezellige avond van!
Lees meer

Wat doe je als je al ruim 2 decennia een hechte vriendengroep bent, en je bereikt met elkaar de mijlpaal van 40 jaar worden? Juist, dan organiseer je een spetterend verjaardagsfeest met elkaar, voor al jullie vrienden en familie! Hoe kan dat nou beter dan met lekkere feel-good livemuziek? Coverband The Hits werd voor deze birthday-party geboekt, en dus stonden we in het Noord-Hollandse Oudkarspel op het podium van het sfeervolle (afgehuurde) café De Knip.
Lees meer

Tijd is relatief zegt men, maar toch.. 40 jaar worden, dat laat je toch niet zomaar gebeuren? Zeker niet, zo wisten deze vijf heren al snel! Ze staken de koppen bij elkaar, bespraken de opties om een feest te organiseren en als snel werd er contact opgenomen met Coverband The Hits. Wat onze prijs was, of we beschikbaar waren, hoe we het zouden aanpakken deze avond etc. Wil jij ook een toffe band op je verjaardag, lees dan zeker even door voor de tips & handige infographic.
Lees meer