Bandnieuws

Hier vind je nieuwtjes over Coverband The Hits. Dat kan van alles zijn. Aankomende optredens, leuke ontwikkelingen, iets wat we graag van de daken schreeuwen.. Lees & ontdek ;-)

Livestream-optreden tijdens ‘Nacht van de Koning’ (26-04-21)

De avond voor Koningsdag 2021 iets hééééél leuks doen? Doe dan op 26-04-21 vanaf 19:30 online mee aan de Muziekquiz van ‘Broeker Koningsdag 2021’. Wij spelen deze avond vanuit de ORANJE TV studio live voor jullie unplugged diverse hits! Vanaf 19:30 kun je de livestream volgen via de (link op de) site en beginnen wij met ons optreden vanuit de studio. En ‘muzikaal opgewarmd’ kun je daarna meteen doorgaan met deelname aan de Muziekquiz!

Dit jaar voor het 2ᵉ opvolgende jaar geen Koningsdag helaas. Voor ons betekent dat wederom niet optreden in de grote, gezellige feesttent op het Havenplein in Broek op Langedijk (Noord-Holland), waarvoor we na eerdere geslaagde optredens c.q. feestelijk verlopen avonden weer opnieuw werden geboekt. Door de corona-perikelen zijn ook dit jaar de activiteiten rond de Broeker Koningsdag anders dan anders ingedeeld. Maar laat dat maar aan de enthousiaste Oranje-commissie aldaar over! Vanuit de speciale ORANJE TV Studio worden tal van (online) activiteiten verzorgd.

Livestream Coverband The Hits tijdens Broeker Koningsnacht 2021
Livestream Coverband The Hits tijdens Broeker Koningsnacht 2021

Livemuziek & Muziekquiz (met mooie prijzen!)

Via de website broekerkoningsdag.nl kun je vanaf 19:30 genieten van livemuziek en een uitdagende muziekquiz, waaraan je vrijblijvend zelf of – nog veel leuker – met je eigen team kunt meedoen. Inschrijven voor de muziekquiz doe je hier! Voorwaarden qua deelname zijn er niet: of je nou uit Broek op Langedijk, elders uit Noord-Holland of nog verder komt, meedoen mag altijd!

VOLLEDIGE PROGRAMMA
19:30 – Start optreden The Hits (unplugged maar met pit!)

Perfecte muzikale opwarmer van de Broeker Koningsdag-activiteiten! Een keur aan lekkere hits van nationale en internationale artiesten/ bands.

20:00 – 22:00 – BROEKER MUZIEKQUIZ >Test jouw muziekkennis en win mooie prijzen!

Test jouw muziekkennis in de breedste zin van het woord, met de wervelende muziek-quiz van DJ Dave vanuit de ORANJE TV studio. Meld je (individueel of met een team) uiterlijk via het inschrijfformulier op de site aan. Maak kans op diverse mooie prijzen, waaronder een prachtige hoofdprijs, aangeboden door Woldhuis Expert. Je ontvangt dan op zondag 25 april een link naar het deelnameformulier. Je kunt natuurlijk ook zonder inschrijving meespelen – echter, dan maak je geen kans op een prijs.

22:00 – 22:15 – Toegift Coverband The Hits

Of iets langer als daar nog ruimte voor is ;-)..

Link naar livestream

Op maandag 26-04-21 start vanaf 19:30 de livestream, waarschijnlijk kun je al eerder online ‘inchecken’ en meekijken/-luisteren. Je volgt daarvoor deze link: https://broekerkoningsdag.nl/live/

Hopelijk (digitaal) tot 26-04, wij gaan in elk geval ons best doen en lekker genieten van – eindelijk weer eens – kunnen optreden!

DHOT 2015 - The Hits live op Klimduin Schoorl

Zie je ons staan, op dat mini-podium voor De Klimduin?? Zo begon het ooit voor Coverband The Hits. In de zomer van 2015 namen we als een clubje bij elkaar gebrachte muzikanten deel aan het project ‘De Hoed On Tour’. DHOT was een initiatief van een bijzondere groep mensen voor een goed doel in Noord-Holland, namelijk Voedselhulp Langedijk. Lees snel door en zie wat er zoal gebeurde.

Lees meer

Nog een paar weken en dan barst het trouwseizoen 2020 💍✨ echt los. Hoewel traditioneel de maanden mei, juni, juli & september favoriet zijn bij bruidsparen, merken wij – als regelmatige geboekte ‘ bruiloftband ‘ – dat ook april en oktober en zelfs november steeds meer in trek komen als trouwmaand. Welke locatie kiezen jullie voor het trouwfeest, overweeg je een bruiloftband, in welke maand willen jullie trouwen en hoe vliegen jullie de organisatie van de bruiloft aan?
Lees meer

Kijk, wij treden als veelzijdige coverband op allerlei soorten events op, in Noord-Holland en soms verder weg. Onze optredens zijn vaak besloten maar ook zeker soms openbaar. Zo staan er ook voor 2020 nu alweer enkele toffe openbare tentfeesten in onze agenda. Maar voor mooie besloten feesten krijgen we steeds meer aanvragen. Waarschijnlijk omdat we uitstekende reviews ontvangen na optredens op bruiloften, (grote) verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten e.d. Wat zorgt er nou voor dat we die mooie reviews mogen ontvangen, al jarenlang? Lees meer

Op 22 en 23 juni bruist het bij het complex van voetbalclub VVV Westzaan. In het kader van de actie ‘24 Uur Trappen tegen Huntington’, een erfelijke maar bij velen onbekende ziekte, wordt vanaf deze locatie het klokje rond gefietst – van zaterdag 15.00 tot zondag 15.00 uur. Er worden ook andere sportieve activiteiten georganiseerd. Doel: de ziekte meer bekendheid geven en fondsen werven voor onderzoek naar een medicijn! Coverband The Hits treedt zaterdagavond 22 juni met veel plezier en belangeloos op tussen 20:00 – 24:00 uur. Met alle betrokkenen maken we er een mooie feestavond van!

Lees meer

Met veel plezier treed ik regelmatig op met Coverband The Hits, op allerlei events in Noord-Holland en soms daarbuiten. Een specifieke vraag wordt mij vaak gesteld, de laatste keer door mijn 7-jarige dochter: ”Waarom vind je gitaar spelen zo leuk? Je hebt zere vingers, blaren en speelt honderd keer hetzelfde stukje!” Nou ehhh… goede vraag eigenlijk. Waarom is dat zo leuk?

Lees meer

Jawel, ook als kermisband in Noord-Holland kun je Coverband The Hits tegenkomen. In de aanloop naar ons optreden op een erg gezellige en zeker ook befaamde Noord-Hollandse kermis, namelijk die van Zuid-Scharwoude (!), hebben lokale media aandacht aan onze band besteed. Zo sierden onze muzikale koppies de voorpagina van de hard-copy versie van het Langedijker Nieuwsblad. Je kunt hieronder de tekst van dat artikel lezen, en onderaan staat de link naar het stuk zoals dat ook online werd gepubliceerd. 
Lees meer

Staat Kermis Zuid-Scharwoude dit jaar ook op jouw must-visit list? Zorg dan ook dat je erbij bent op de Denderende Dinsdagavond (18-09-18) tijdens het SLOTFEEST in het grote sfeervolle voorcafé van de Roode Leeuw.  Coverband The Hits – met veel Langedijker roots (lees daarover onder meer) – speelt vanaf 21:00 uur ruim 3 uur lang LIVE de beste hits voor je. Neem je vrienden mee, kom op tijd en heb samen met ons een zeer toffe laatste avond waarmee jullie de kermis perfect afsluiten! 
Lees meer

Tijd is relatief zegt men, maar toch.. 40 jaar worden, dat laat je toch niet zomaar gebeuren? Zeker niet, zo wisten deze vijf heren al snel! Ze staken de koppen bij elkaar, bespraken de opties om een feest te organiseren en als snel werd er contact opgenomen met Coverband The Hits. Wat onze prijs was, of we beschikbaar waren, hoe we het zouden aanpakken deze avond etc. Wil jij ook een toffe band op je verjaardag, lees dan zeker even door voor de tips & handige infographic.
Lees meer

Wil je voor jouw bedrijfsfeest een prima coverband boeken, tegen een aantrekkelijk all-in tarief? Coverband The Hits uit Noord-Holland is dan een prima keuze. Zo is inmiddels weer een boeking bevestigd voor een personeelsfeest in september 2018, voor een grote Zorg-organisatie uit Heerhugowaard. Locatie: een mooi horeca-pand aan het strand van Camperduin (Noord-Holland).  The beach vibe, we love it.. We hebben er vanzelfsprekend nu al zin in!
Lees meer

En wéér een leuk optreden erbij voor 2018: ditmaal zijn we gevraagd om de livemuziek te verzorgen in een voetbalstadion. Nou ja, in de mooie Keest Kist Lounge van het AZ AFAS-stadion om precies te zijn. Na de wedstrijd AZ-VVV op zaterdag 10 februari spelen we twee uur lang de lekkerste hits, van 22:30 – 00:30 uur.
Lees meer

Een écht goede, veelzijdige coverband boeken in 2018 voor je bruiloft, bedrijfsfeest of privéfeest hoeft niet duur te zijn. Inhakend op de Black Friday-hype hebben we een TIJDELIJKE ACTIE opgezet: wie ons vóór 31-01-18 boekt voor een datum in 2018, ontvangt van ons 10% korting op ons toch al scherpe bandtarief. Toch geldt natuurlijk wel OP = OP, want maximaal 3 opdrachtgevers krijgen deze korting. Word jij daar één van?
Lees meer