Tag Archief van: dorpsfeest

Kijk, wij treden als veelzijdige coverband op allerlei soorten events op, in Noord-Holland en soms verder weg. Onze optredens zijn vaak besloten maar ook zeker soms openbaar. Zo staan er ook voor 2020 nu alweer enkele toffe openbare tentfeesten in onze agenda. Maar voor mooie besloten feesten krijgen we steeds meer aanvragen. Waarschijnlijk omdat we uitstekende reviews ontvangen na optredens op bruiloften, (grote) verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten e.d. Wat zorgt er nou voor dat we die mooie reviews mogen ontvangen, al jarenlang? Lees meer

Geef ons een grote tent en publiek, en wij bezorgen jou een heerlijk feest op onze eigen smaakvolle wijze! Voor het tweede jaar op rij werden we geboekt voor Nacht van de Koning in Broek op Langedijk (Noord-Holland). Het tentfeest op het Havenplein was vorig jaar dus goed bevallen, en wij kwamen vanzelfsprekend op 26 april 2019 met veel plezier weer terug! Deze avond wordt altijd uitstekend geregeld door het Oranje comité, en dat maakt het voor ons als band extra leuk om op te treden.
Lees meer

Optreden op een lokaal festival of dorpsfeest: dat is écht iets voor Coverband The Hits. De boeking voor Paaspop Schermerhorn 2019 kon dan ook zeker op ons enthousiasme rekenen. Al jaren betekent dit paasevenement in dat mooie stukje Noord-Holland veel livemuziek, veel gezelligheid en een volle zaal. In ’s Lands Welvaren speelden we op zondagavond Eerste Paasdag 2 flinke sets. Sfeertje hoor!
Lees meer

De legendarische kermis van Zuid-Scharwoude wordt al decennia lang goed bezocht door mensen uit Langedijk, aangrenzende gemeenten én de wijde regio. Drie dagen lang topvermaak, voor jong en ouder. De kermis werd op dinsdag 18-09-18 in De Roode Leeuw afgesloten met de Denderende Dinsdagavond.  Coverband The Hits verzorgde tijdens het slotfeest in het grote sfeervolle voorcafé 3 uur lang de livemuziek. Met onze draaikolk aan hits konden de vele kermisgangers ‘hun favoriete jaarlijkse festijn’ perfect afsluiten!
Lees meer