Tag Archief van: boeking voor bedrijfsfeest

Kijk, wij treden als veelzijdige coverband op allerlei soorten events op, in Noord-Holland en soms verder weg. Onze optredens zijn vaak besloten maar ook zeker soms openbaar. Zo staan er ook voor 2020 nu alweer enkele toffe openbare tentfeesten in onze agenda. Maar voor mooie besloten feesten krijgen we steeds meer aanvragen. Waarschijnlijk omdat we uitstekende reviews ontvangen na optredens op bruiloften, (grote) verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten e.d. Wat zorgt er nou voor dat we die mooie reviews mogen ontvangen, al jarenlang? Lees meer

Ons eerste optreden in 2019: een bedrijfsfeest c.q. Nieuwjaarsfeest van de Koninklijke Metaalunie in het prachtige hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. ‘Gelukkig’ kwamen op 11-01-19 niet alle 13.000 KM-leden opdagen, beetje krap 😉 maar druk was het zeker. Geheel in stijl hadden we een ‘ijzersterke’ setlist voorbereid, wat samen met enkele verrassingen op de avond voor een zeer geslaagd feest zorgde!

Lees meer

Een mooi muzikaal avontuur: dát was het jaar 2018 voor ons! We mochten veel mensen een leuke tijd bezorgen. Op uiteenlopende events hebben we onszelf als veelzijdige coverband geprofileerd. We traden geregeld op als frisse bruiloftband, maar ook als band voor privéfeesten en bedrijfsfeesten waar lekker werd gedanst, én tijdens openbare events waaronder als vlotte kermisband én in een dampende feesttent. Mooie reviews waren onze oogst! Lees hieronder het overzicht van diverse hoogtepunten dit jaar, in Noord-Holland én daarbuiten. Enne: een gelukkig Nieuwjaar gewenst voor jou & je dierbaren! Misschien zien we elkaar (weer) in 2019?
Lees meer

Op een mooie nazomeravond aan het strand van Camperduin mocht Coverband The Hits het bedrijfsfeest van een grote Noord-Hollandse zorginstelling voorzien van 3 uur lang de lekkerste livemuziek. In strandpaviljoen Struin was op 29-09-18 niets aan het toeval overgelaten: voorafgaand aan het feest werd heerlijk gedineerd door veel personeelsleden van de zorginstelling, zodat er zeker een goed bodempje was gelegd voor wat zou volgen.
Lees meer

Wil je voor jouw bedrijfsfeest een prima coverband boeken, tegen een aantrekkelijk all-in tarief? Coverband The Hits uit Noord-Holland is dan een prima keuze. Zo is inmiddels weer een boeking bevestigd voor een personeelsfeest in september 2018, voor een grote Zorg-organisatie uit Heerhugowaard. Locatie: een mooi horeca-pand aan het strand van Camperduin (Noord-Holland).  The beach vibe, we love it.. We hebben er vanzelfsprekend nu al zin in!
Lees meer

Zaterdagavond 10-02-18. Het waaide flink en was waterkoud toen we kwamen aanrijden bij het AFAS Stadion van Eredivisieclub AZ. De al van ver zichtbare lichtmasten en het rumoer van duizenden voetbalfans gaven ons gelukkig een behaaglijk warm gevoel. Het was vanavond zover: het eerste ‘stadion-concert’ van Coverband The Hits 😉 We waren namelijk geboekt om na afloop van de wedstrijd AZ-VVV in de Kees Kist Lounge voor een gezellige afterparty te zorgen.
Lees meer