2018 in vogelvlucht: hier trad Coverband The Hits zoal op!

Een mooi muzikaal avontuur: dát was het jaar 2018 voor ons! We mochten veel mensen een leuke tijd bezorgen. Op uiteenlopende events hebben we onszelf als veelzijdige coverband geprofileerd. We traden geregeld op als frisse bruiloftband, maar ook als band voor privéfeesten en bedrijfsfeesten waar lekker werd gedanst, én tijdens openbare events waaronder als vlotte kermisband én in een dampende feesttent. Mooie reviews waren onze oogst! Lees hieronder het overzicht van diverse hoogtepunten dit jaar, in Noord-Holland én daarbuiten. Enne: een gelukkig Nieuwjaar gewenst voor jou & je dierbaren! Misschien zien we elkaar (weer) in 2019?

Oh ja: hieronder staat e.e.a. in willekeurige (en dus niet chronologische) volgorde vermeld.

2018 Hoogtepunten Coverband The Hits uit Noord-Holland

Bruiloft waaraan alles klopte (Zaandam 2018)

Een trouwfeest om je vingers bij af te likken: in de stijlvolle Proeverij De Koekfabriek te Zaandam (Noord-Holland) mocht Coverband The Hits voor bruidspaar Suzanne en Bart hun feestavond muzikaal omlijsten. De sfeer zat er in de Verkadezaal bij de vele aanwezigen direct goed in. Van de bijzondere openingsdans van het gelukkige koppel dat het feest direct een kickstart gaf, tot aan de laatste noten die wij na ruim 3 uur lekker dansbare livemuziek speelden: het was een topavond.

Lees hier het hele verslag van deze bruiloft in Zaandam met Coverband The Hits inclusief foto’s én de mooie review die we van Bart en Suzanne ontvingen.

Afterparty in AZ AFAS Stadion (Alkmaar 2018)

In 2018 mochten we ons verheugen op ons eerste ‘stadion-concert’ 😉 We waren namelijk geboekt om na afloop van de wedstrijd AZ-VVV in het AFAS Stadion te Alkmaar voor een gezellige afterparty te zorgen. Dat vond plaats in de Kees Kist Lounge, met een capaciteit van 1500 personen. Aan de wedstrijd hield AZ – onverwacht – slechts een punt over. Zouden de mensen die de lounge betraden chagrijnig zijn? Met een mix van populaire pop, rock, soul, reggae, indie, disco, latin en funk gaven we tussen 22:30 uur 00:30 alles wat we hadden. En ja, het werd gewoon erg gezellig!

Lees hier het hele verslag van deze feestavond in Alkmaar met Coverband The Hits inclusief foto’s.

Trouwfeest aan het strand (Camperduin 2018)

Het huwelijksfeest van Angel en Peter vond plaats in het sfeervolle strandpaviljoen Luctor et Emergo te Camperduin (Noord-Holland). Als we de afstemming vooraf en de feestavond zelf in 1 woord mogen samenvatten: relaxed! De locatie, het personeel, de gasten en natuurlijk wijzelf: de vibe was ontspannen, goedgemutst, kortom precies zoals je verwacht van een trouwfeest aan het strand. De eerste set begon rustig en easy going, maar gestaag speelden we steeds meer uptempo. Er moest tenslotte lekker gedanst worden! En dat gebeurde, oh ja zeker wel!

Lees hier het hele verslag van deze bruiloft in Camperduin met Coverband The Hits inclusief foto’s én de mooie review die we van Angel en Peter ontvingen.

Koningsnacht in grote feesttent (Broek op Langedijk 2018)

Altijd gezellig en met veel publiek: de Oranje-activiteiten op het Havenplein van Broek op Langedijk (Noord-Holland) rond en tijdens Koningsdag. Toen wij werden gevraagd om als slotact deze avond 3 uur lang de livemuziek te verzorgen, was onze reactie: natuurlijk Majesteit, graag! De eerst wat frisse feesttent warmde door wat extra kachels en het publiek al snel op. Onder de chique kroonluchters in de nok van de tent werd tot aan 00:45 lekker gesocialized en – natuurlijk – gedanst! We kregen erg leuke reacties, zowel ter plekke als in de dagen erna op Facebook.

Lees hier het hele verslag van deze openbare feestavond in Broek op Langedijk met Coverband The Hits inclusief foto’s en enkele reviews.

‘Boerenbruiloft’ met echte feestvierders (Ransdorp 2018)

In het pittoreske Ransdorp, een uniek dorpje onder de rook van Amsterdam, gaven Ferry en Willeke een fantastisch trouwfeest. De landelijke feestlocatie droeg daar zeker aan bij. Wij waren direct fan. Tijdens onze eerste set viel het daglicht nog via dakramen naar binnen, maar na zonsondergang won de zaal alleen maar meer aan sfeer. Er werd lekker gedanst en een verzoeknummer van het bruidspaar ontbrak natuurlijk niet. Ferry & Willeke zetten ons na het laatste nummer nog even in het zonnetje en hun review konden we natuurlijk zeer waarderen. Een feest op z’n boerenbest!

Lees hier het hele verslag van deze bruiloft in Ransdorp / Amsterdam met Coverband The Hits inclusief foto’s én de mooie review die we van Ferry en Willeke ontvingen.


Word onze muziekvriend op Facebook | Word onze muziekvriend op Instagram

Jubileumfeest 12,5 jarig huwelijk (Langedijk 2018)

Het leven verdient het om geregeld gevierd te worden. Bart en Diana staan daar geheel achter, en dus was hun 12,5 jarig huwelijk de aanleiding voor een jubileumfeest. Coverband The Hits werd ruim op tijd geboekt. Met hen en hun familie en vrienden maakten we er in het Noord-Hollandse Langedijk op een feestelijke locatie een gezellige avond van! Dank voor de complimenten na afloop: we zijn er blij mee! Wie geeft er nog meer een feest? Call us, you won’t regret it.

Lees hier het hele verslag van dit 12,5 jarig huwelijksfeest in Langedijk met Coverband The Hits inclusief foto’s én een mooie review die we van Bart en Diana ontvingen.

Sprookjesachtig trouwfeest in park (Utrecht 2018)

Bruidspaar Siebe en Eline boekte Coverband The Hits voor hun bruiloft in Utrecht nadat zij ons live tijdens een openbaar hadden gezien, en zo helemaal overtuigd waren geraakt! Hun trouwfeest vond plaats in ‘Anafora’, een sfeervolle en zodoende officiële trouwlocatie van de Gemeente Utrecht. De setlist hebben we in overleg met hen opgesteld, zodat niets aan het toeval werd overgelaten. Gedurende de avond speelden we wat een onvergetelijk trouwfeest nodig heeft: van recente dansvloer-krakers en tijdloze hits tot onterecht vergeten juweeltjes. De ‘selfies’ met het bruidspaar en hun review konden we zeer waarderen.

Lees hier het hele verslag van deze bruiloft in Utrecht met Coverband The Hits inclusief foto’s én de mooie review die we van Siebe en Eline ontvingen.

Uitgaansavond in muziekcafé ‘t Noord (Schagen 2018)

Tijdens een openbare zaterdagavond beklom Coverband The Hits het podium van een van de bekendste (en beruchtste?) muziekcafés van Noord-Holland. Eigenlijk hadden we eind 2017 al in ‘t Noord kunnen spelen. Een verwonding aan een hand van bassist Laurens zorgde echter voor wat uitstel, gelukkig geen afstel. Het uitgaanspubliek wist deze avond de voordeur van het café goed te vinden, en bleef tot in de late uurtjes hangen. Gekke dansjes hebben ze ook in huis daar 😉

Lees hier het hele verslag van deze openbare uitgaansavond in Schagen met Coverband The Hits inclusief foto’s.

Allemaal 40 jaar: verjaardagsfeest met elkaar! (Oudkarspel 2018)

Een hechte vriendengroep bereikte met elkaar de mijlpaal van 40 jaar. Daarom organiseerden zij samen een spetterend verjaardagsfeest voor familie en vrienden. Coverband The Hits werd geboekt om de livemuziek te verzorgen zodat iedereen een toffe avond zou hebben. Feestlocatie: het sfeervolle Café De Knip (met diverse Gouden Tapknop Awards) in het Noord-Hollandse Oudkarspel. Gedurende de avond werd veel gelachen, veel gekletst en lekker gedanst. Onze gevarieerde mix van hits droeg daar ongetwijfeld aan bij ;-).

Lees hier het hele verslag van dit 40 jaar verjaardagsfeest in Oudkarspel met Coverband The Hits inclusief foto’s.

Bruiloftfeest op golfresort: een hole-in-one (Purmerend 2018)

Tussen de golvende groene greens van BurgGolf Club De Purmer mochten wij in Hampshire Golfhotel Waterland ons beste muzikale beentje voorzetten tijdens de bruiloft van Ben & Anouscha. Naast een speciaal voor het pasgetrouwde stel ingestudeerd nummer van Ed Sheeran, speelden we een gevarieerde mix van hits in allerlei genres. Enkele vers ingestudeerde nummers sloegen lekker aan. De avond vloog voorbij, en we lieten de mensen zogezegd flink swingen (zoals dat hoort op een golfclub ;-). Topfeest!

Lees hier het hele verslag van dit bruiloftfeest in Purmerend met Coverband The Hits inclusief foto’s én de mooie review die we van Anouscha en Ben ontvingen.

Slotact op Noord-Hollandse must-visit Kermis (Zuid-Scharwoude 2018)

De legendarische 3-daagse kermis van Zuid-Scharwoude wordt al decennia lang goed bezocht door mensen uit Langedijk, aangrenzende gemeenten én de wijde regio. Coverband The Hits verzorgde tijdens het slotfeest in De Roode Leeuw 3 uur lang de livemuziek. Met onze draaikolk aan hits konden de vele kermisgangers ‘hun favoriete jaarlijkse festijn’ perfect afsluiten! Kermisband in Noord-Holland nodig? Coverband The Hits vult die behoefte op verfrissende wijze in!

Lees hier het hele verslag van deze kermis in Langedijk met Coverband The Hits inclusief foto’s én enkele mooie reviews.

Swingend bedrijfsfeest aan het strand (Camperduin 2018)

Op een mooie nazomeravond aan het strand van Camperduin mocht Coverband The Hits het bedrijfsfeest van een grote Noord-Hollandse zorginstelling voorzien van 3 uur lang de lekkerste livemuziek. In strandpaviljoen Struin werd eerst door alle personeelsleden heerlijk gedineerd zodat een goed bodempje was gelegd voor wat zou volgen. In de Zeezaal speelden we drie uur lang een aaneenschakeling van hits in diverse genres. Enkele spontane verzoekjes konden we direct inwilligen, altijd leuk! Na middernacht begeleidde het geluid van de kalm golvende zee de feestgangers richting huis.

Lees hier het hele verslag van dit bedrijfsfeest in Camperduin met Coverband The Hits inclusief foto’s én enkele mooie reviews.

✔ Betaalbare coverband met uitstekende Reviews!

Bruiloft? Privéfeest? Dorpsfeest? Bedrijfsfeest? Gala? Verjaardag? Moet het een echt feest worden zonder de hoofdprijs te betalen? Dat kan! Neem eens vrijblijvend contact op met Coverband The Hits, de sympathieke en ervaren Noord-Hollandse Hitmachine. De beste keuze!

  • Als je onze vele positieve referenties hier op de site leest, en hoort welke welke scherpe all-in prijs wij hanteren, zijn wij wellicht jouw schot in de roos!
  • We geven zoals altijd 110% en spelen een gevarieerde draaikolk aan hits, vol karakter, perfect uitversterkt en met veel enthousiasme.
  • #WeLoveToPlayForYou

Word onze muziekvriend op Facebook | Word onze muziekvriend op Instagram