Tag Archief van: feest organiseren

Als veelzijdige coverband uit Noord-Holland kun je ons voor veel events boeken. Bijvoorbeeld toffe verjaardagsfeesten. Wat is er nou leuker dan samen het leven te vieren? Stefan en Marjolaine zijn al enkele jaren gelukkig getrouwd. Toen ze ook beiden rond dezelfde periode 40 zouden worden, wisten zij het zeker: er moest een mooi gezamenlijk verjaardagsfeest komen, mét familie, vrienden én livemuziek! Coverband The Hits werd geboekt om in het Noord-Hollandse Oudkarspel drie uur lang de lekkerste hits te laten horen. Gezellig dat het werd!

Lees meer

Op 22 en 23 juni bruist het bij het complex van voetbalclub VVV Westzaan. In het kader van de actie ‘24 Uur Trappen tegen Huntington’, een erfelijke maar bij velen onbekende ziekte, wordt vanaf deze locatie het klokje rond gefietst – van zaterdag 15.00 tot zondag 15.00 uur. Er worden ook andere sportieve activiteiten georganiseerd. Doel: de ziekte meer bekendheid geven en fondsen werven voor onderzoek naar een medicijn! Coverband The Hits treedt zaterdagavond 22 juni met veel plezier en belangeloos op tussen 20:00 – 24:00 uur. Met alle betrokkenen maken we er een mooie feestavond van!

Lees meer

Geef ons een grote tent en publiek, en wij bezorgen jou een heerlijk feest op onze eigen smaakvolle wijze! Voor het tweede jaar op rij werden we geboekt voor Nacht van de Koning in Broek op Langedijk (Noord-Holland). Het tentfeest op het Havenplein was vorig jaar dus goed bevallen, en wij kwamen vanzelfsprekend op 26 april 2019 met veel plezier weer terug! Deze avond wordt altijd uitstekend geregeld door het Oranje comité, en dat maakt het voor ons als band extra leuk om op te treden.
Lees meer

Met veel plezier treed ik regelmatig op met Coverband The Hits, op allerlei events in Noord-Holland en soms daarbuiten. Een specifieke vraag wordt mij vaak gesteld, de laatste keer door mijn 7-jarige dochter: ”Waarom vind je gitaar spelen zo leuk? Je hebt zere vingers, blaren en speelt honderd keer hetzelfde stukje!” Nou ehhh… goede vraag eigenlijk. Waarom is dat zo leuk?

Lees meer

Ons eerste optreden in 2019: een bedrijfsfeest c.q. Nieuwjaarsfeest van de Koninklijke Metaalunie in het prachtige hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. ‘Gelukkig’ kwamen op 11-01-19 niet alle 13.000 KM-leden opdagen, beetje krap 😉 maar druk was het zeker. Geheel in stijl hadden we een ‘ijzersterke’ setlist voorbereid, wat samen met enkele verrassingen op de avond voor een zeer geslaagd feest zorgde!

Lees meer

Een mooi muzikaal avontuur: dát was het jaar 2018 voor ons! We mochten veel mensen een leuke tijd bezorgen. Op uiteenlopende events hebben we onszelf als veelzijdige coverband geprofileerd. We traden geregeld op als frisse bruiloftband, maar ook als band voor privéfeesten en bedrijfsfeesten waar lekker werd gedanst, én tijdens openbare events waaronder als vlotte kermisband én in een dampende feesttent. Mooie reviews waren onze oogst! Lees hieronder het overzicht van diverse hoogtepunten dit jaar, in Noord-Holland én daarbuiten. Enne: een gelukkig Nieuwjaar gewenst voor jou & je dierbaren! Misschien zien we elkaar (weer) in 2019?
Lees meer

Tijd is relatief zegt men, maar toch.. 40 jaar worden, dat laat je toch niet zomaar gebeuren? Zeker niet, zo wisten deze vijf heren al snel! Ze staken de koppen bij elkaar, bespraken de opties om een feest te organiseren en als snel werd er contact opgenomen met Coverband The Hits. Wat onze prijs was, of we beschikbaar waren, hoe we het zouden aanpakken deze avond etc. Wil jij ook een toffe band op je verjaardag, lees dan zeker even door voor de tips & handige infographic.
Lees meer

Altijd gezellig en met veel publiek: de Oranje-activiteiten op het Havenplein van Broek op Langedijk rond en tijdens Koningsdag. Als ervaren coverband die voor elk event een heerlijke set hits paraat heeft, zijn dit soort (openbare) bandoptredens voor ons erg leuk om te doen. Dus toen wij gevraagd werden om dit jaar met Koningsnacht in de grote feesttent ‘s avonds 3 uur lang de livemuziek te verzorgen, was onze reactie: natuurlijk Majesteit, heel graag!
Lees meer

Zaterdagavond 10-02-18. Het waaide flink en was waterkoud toen we kwamen aanrijden bij het AFAS Stadion van Eredivisieclub AZ. De al van ver zichtbare lichtmasten en het rumoer van duizenden voetbalfans gaven ons gelukkig een behaaglijk warm gevoel. Het was vanavond zover: het eerste ‘stadion-concert’ van Coverband The Hits 😉 We waren namelijk geboekt om na afloop van de wedstrijd AZ-VVV in de Kees Kist Lounge voor een gezellige afterparty te zorgen.
Lees meer

Leuk! Het nieuwe jaar 2018 kon door ons worden afgetrapt in Muziekcafé ‘t Noord in Schagen. Tijdens dit openbare optreden beklom Coverband The Hits op zaterdagavond 20-01-18 het podium van een van de bekendste (en beruchtste?) muziekcafés van Noord-Holland. Ontelbare muzikanten en bands hebben hier hun voetafdrukken en zweetdruppels liggen. Die van ons liggen er nu ook.

Lees meer